Kami menyediakan perkhidmatan membangun laman web dengan menggunakan aplikasi Sistem Pengurusan Maklumat (CMS). Dapatkan Laman Web Anda Sekarang!

Inginkan Laman Web?

Inginkan sebuah laman web untuk persatuan anda? Atau syarikat anda? Atau laman web individu? Kami menyediakan perkhidmatan membina dan mereka laman web dengan menggunakan aplikasi Sistem Pengurusan Maklumat (CMS) Joomla dan WordPress.  Mudah! Aplikasi ini membolehkan pengguna untuk menguruskan laman web sendiri dengan mudah, tanpa memerlukan kos yang tinggi. Lihat pakej yang kami tawarkan.

Untuk Anda

Jangan risau! Kami sedaya upaya memberi perkhidmatan terbaik untuk pelanggan-pelanggan kami.

Sistem Pengurusan Kandungan (CMS).

Kami menggunakan aplikasi CMS Open Source Joomla dan WordPress untuk kemudahan anda mengemaskini web dengan mudah dan cepat serta proses penyimpanan data yang lebih efektif.

Reka Bentuk Dan Grafik Menarik.

Kami bersedia membangunkan laman web anda dengan rekabentuk dan grafik yang pastinya menarik mengikut cita rasa dan keperluan semasa anda.

Khidmat Nasihat & Pertanyaan

Khidmat nasihat dan bantuan teknikal daripada kami secara percuma jika anda menghadapi masalah ketika mengemaskini laman web anda*.

Terma Dan Syarat :

1) Anda perlu membayar sebanyak RM 300 sebagai pendahuluan sebelum proses membina laman web anda bermula.
2) Bayaran RM30 dikenakan sekiranya anda inginkan domain (url) dalam bentuk (.com.my/.net.my/.org.my/.edu.my) sebagai cas pendaftaran.
3) Kami hanya menawarkan laman web berbentuk CMS untuk kemudahan pelanggan menyelenggara. Kami akan memberi bantuan teknikal secara percuma untuk penyelenggaran selama tiga bulan sahaja. Jika anda ingin mengambil khidmat kami selepas tempoh tersebut, bayaran akan dikenakan.
4) Segala bentuk pertanyaan, boleh terus hubungi kami di alamat emel admin@aimantaqwa.com atau ditalian +6016 9497 943

(Visited 221 times, 1 visits today)